x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, în şedinţa de Guvern: Voi ignora atacurile politice la adresa noastră

Ponta, în şedinţa de Guvern: Voi ignora atacurile politice la adresa noastră

05 Sep 2012   •   09:35
Ponta, în şedinţa de Guvern: Voi ignora atacurile politice la adresa noastră

Premierul Ponta a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, ca va ignora atacurile politice la adresa sa si a celor din Executiv, dar a mentionat ca nu toti membrii Cabinetului trebuie sa fie la fel de intelepti ca el, in sensul de a ignora atacurile.

"Va rog pe toti membrii Guvernului sa va pregatiti pentru faptul ca voi ignora aceste atacuri politice. Cine vrea sa ramana cu scandalul si cu cearta e treaba lui sau a lor. (...) Nu neaparat toti trebuie sa fiti la fel de intelepti ca mine, in sensul de a ignora atacurile, insa cei mai multi dintre dumneavoastra daca o veti face, cred ca va fi foarte bine. La un moment dat o sa-l conving si pe domnul Sova sa nu mai raspunda la toate atacurile", a spus Ponta, care a precizat ca daca lucrurile vor merge in directia stabilita de actuala guvernare, oamenii vor fi alaturi de Guvern si pe 9 decembrie si o mare parte dintre membrii actualului Cabinet vor guverna Romania in perioada 2012-2016.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la intalnirea cu diplomatii romani, ca, in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca "poate face tandari statul de drept", ceea ce a facut ca Romania sa fie "pusa sub lupa" aliatilor sai.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti, ca situatia din Romania "a fost resetata partial" datorita institutiilor statului de drept "au ramas in picioare in fata unei furii", el nominalizand CSM, DNA, Parchetul ICCJ, serviciile de informatii.

"Sunt politicieni din afara care isi aroga salvargardarea statului de drept in Romania. Restabilirea statului de drept din Romania - atat cat s-a produs, dar se va produce integral - s-a produs pentru ca instutiile statului de drept din Romania au ramas in picioare chiar in fata acestei furii", a sustinut Traian Basescu.

El a adaugat ca statul roman si-a consolidat suficient de mult institutiile pentru ca ele sa fie capabile sa apere statul de drept.


×