x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Mi-e teamă că Băsescu nu va depune nicio plângere penală

Ponta: Mi-e teamă că Băsescu nu va depune nicio plângere penală

26 Iul 2012   •   12:04
Ponta: Mi-e teamă că Băsescu nu va depune nicio plângere penală

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu crede ca presedintele suspendat Traian Basescu va depune vreo plangere penala impotriva sa ca urmare a afirmatiilor despre renovarea Vilei Dante.

"Am auzit ca vrea sa depuna o plangere penala impotriva mea pentru ca am dezvaluit publicului larg faptul ca din bani publici si-a pregatit o vila de protocol pentru perioada de incheiere a mandatului. Mi-e teama ca nu va face nicio plangere penala. Mi-as dori sa faca, pentru ca in fata procurorilor zecile de angajati ai RA-APPS, membri ai SPP, cei care au lucrat acolo vor veni si vor depune marturie pentru faptul ca presedintele Basescu este cel care in mod direct a cerut, a inspectat, a vazut toate lucrarile care s-au facut acolo", a afirmat Victor Ponta, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Victoria.

Seful Executivului a spus ca se intampla acelasi lucru ca si in cazul casei de pe strada Mihaileanu, pe care Traian Basescu a spus ca o va returna, dar nu a facut acest lucru.

Presedintele suspendat Traian Basescu a sustinut joi ca va face o plangere penala impotriva primului-ministru Victor Ponta in contextul acuzatiilor pe care le-a adus privind o solicitare a sa de renovare a Vilei Dante. "Va asigur ca Victor Ponta va trebui sa raspunda in fata legii pentru ca ii voi face o plangere penala. Nu-i corect! Si disputa politica are niste limite, iar eu cred ca aici a depasit limita disputei politice prin minciuna", a afirmat Basescu, intr-o emisiune televizata.

×