x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta nu este deranjat de atacurile lui Antonescu la adresa lui

Ponta nu este deranjat de atacurile lui Antonescu la adresa lui

08 Noi 2010   •   00:00

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, după şedinţa BPN, că nu este deranjat de atacurile liderului PNL Crin Antonescu la adresa lui şi a spus că, pentru PSD, "bătălia" se dă cu "sistemul creat de Traian Băsescu şi Emil Boc".



Ponta a afirmat, răspunzând unei întrebări legate de afirmaţiile făcute de liderul PNL Crin Antonescu, recent, la adresa sa, că pentru PSD "bătălia trebuie să se dea cu sistemul creat de Traian Băsescu şi de Emil Boc".

"Pentru noi, bătălia rămâne cu Traian Băsescu şi cu Emil Boc, inclusiv o bătălie de a crea o alternativă serioasă şi viabilă. Dacă altcineva gândeşte altfel, nu comentăm", a declarat el.

Întrebat dacă este deranjat de atacurile lui Antonescu la adresa sa, Ponta a negat.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali, defăşurată la Braşov, că liderul PSD, Victor Ponta, nu a prins pe nimeni atunci când a fost procuror şi şef al Corpului de Control al premierului Adrian Năstase, nici măcar pe Traian Băsescu.

"Când domnul Ponta se laudă că e un procuror tânăr, e foarte bine. Numai că aş vrea să ţinem minte toată istoria aşa cum a fost şi să-i aduc aminte că, în caliate de procuror şi şef al Corpului de Control al primului-minstru Adrian Năstase, nu a prins pe nimeni, nici măcar pe Băsescu", a spus Antonescu.

El a susţinut că PSD, prin "clientelă", "demagogie", "hoţie", "trădări", a fost partidul care l-a adus la putere pe Traian Băsescu.

"Traian Băsescu a fost adus la putere, înainte de toate, de lăcomia, de clientela, de hoţia, de demagogia PSD, a regimului Adrian Năstase. A regimului Iliescu-Năstase. Ponta, mai mititel, dar acolo", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: politic