x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Nu m-am legat de familia lui Băsescu, e nervos că ascunde ceva. Are o faţă tipică de mincinos

Ponta: Nu m-am legat de familia lui Băsescu, e nervos că ascunde ceva. Are o faţă tipică de mincinos

de Mediafax    |    14 Noi 2013   •   19:49
Ponta: Nu m-am legat de familia lui Băsescu, e nervos că ascunde ceva. Are o faţă tipică de mincinos

Premierul Victor Ponta afirmă că nu s-a legat de familia preşedintelui Traian Băsescu, aşa cum chiar acesta a procedat în vară cu bona şi copiii săi plecaţi în vacanţă, dar că nervozitatea preşedintelui confirmă că este "ceva necurat" în cazul achiziţiei terenului din Călăraşi.

El a caracterizat ultimele declaraţii ale preşedintelui la adresa sa drept o mizerie suburbană.

"Atacul confirmă însă că este ceva necurat acolo. Dacă nu are nimic de ascuns, nu înţeleg nervozitatea. Este una dintre marile porcării făcute în cei 10 ani de mandat, normal că este supărat. Are o faţă tipică de mincinos", a spus Ponta la RTV.

Premierul a adăugat că faptul că Băsescu a contractat un credit important de la o bancă în condiţiile în care mulţi români nu mai pot apela la un astfel de împrumut reprezintă o sfidare şi că ar trebui cercetat dacă procurorii îşi folosesc funcţia publică pentru interesele private ale preşedintelui.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, miercuri, premierului Victor Ponta mesajul ca, dacă vrea să aibă dispute politice, să discute cu el şi să o lase pe fiica sa în pace, iar dacă are vreo suspiciune, să facă plângere la Parchet, dar să o facă cu numele lui.

"Vreau să îi spun plagiatorului mic că, dacă are o bătălie politică, să o ducă ca între bărbaţi, ca între oameni politici. Fiica mea nu este angrenată în politică. Un om care încearcă să angreneze un notar, până la urmă, care îşi vede de viaţa lui, de zi cu zi, într-un scandal politic, trebuie să fie foarte degradat moral. Cred că este de teapa lui Sorin Roşca Stănescu", a comentat Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că a convins-o pe fiica sa cea mare, Ioana, să cumpere un teren de 290 de hectare, pentru că vrea să fie fermier şi a adăugat că, din familie, doar aceasta era eligibilă pentru a primi un credit ipotecar.

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra terenul de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

×
Subiecte în articol: teren nana comisie teren nana