x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta şi-a depus candidatura la Târgu-Jiu

Ponta şi-a depus candidatura la Târgu-Jiu

de Gabriela Mladin    |    30 Oct 2012   •   20:48
Ponta şi-a depus candidatura la Târgu-Jiu

Premierul Victor Ponta şi-a depus marţi candidatura pentru un nou mandat de deputat în colegiul numărul 6 din Târgu-Jiu. Ponta a venit la Gorj, însoţit de preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul Mediului Rovana Plumb şi Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor.

Primul ministru al României, Victor Ponta, a venit personal la Biroul Electoral Judeţean Gorj pentru a-şi depune candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul României. "Am emoţii şi acum, la fel ca acum 8 ani când am candidat pentru prima dată. Despre contracandidaţi nu am ce să spun, gorjenii sunt cei care contează şi ei ştiu cel mai bine ce vor alege. Eu sper ca la Gorj să închid toate colegiile şi de deputaţi şi la Senat”, a declarat Ponta.

Chiar în ziua în care Ponta venea la Târgu-Jiu, liderul PP-DD anunţa că va candida şi el pe acelaşi colegiu cu al premierului. Dan Diaconescu a comunicat că va trimite un delegat cu listele de la Gorj ale candidaţilor PP-DD în care el se va afla pe colegiul numărul 6 la Târgu-Jiu, exact unde premierul candidează.

Preşedintele PE, prima vizită la Gorj
Înainte de a ajunge la BEJ, Victor Ponta a mers împreună cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz şi delegaţia care-i însoţea, la Bumbeşti-Jiu pentru a inaugura o staţie de epurare a apei, realizată cu fonduri europene. Apoi, Martin Schulz a vizitat oprele sculptorului Constantin Brâncuşi de la Târgu-Jiu, Masa Tăcerii, Coloana Infinită şi Poarta Sărutului, timp în care premierul şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

×