x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Nicolae Ciucă dă semnalul pentru remaniere: Se face când nu se îndeplinesc sarcinile

Premierul Nicolae Ciucă dă semnalul pentru remaniere: Se face când nu se îndeplinesc sarcinile

18 Aug 2022   •   19:41
Premierul Nicolae Ciucă dă semnalul pentru remaniere: Se face când nu se îndeplinesc sarcinile

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că remanierea se va face ori de câte ori va fi nevoie, când nu vor fi îndeplinite sarcinile de către miniștri, dar și de către secretarii de stat.

Ciucă a spus că la sfârșitul lunii iulie, când a prelungit perioada de evaluare a miniștrilor, a încercat să acopere și perioada în care se închideau jaloanele și țintele din PNRR.

„Nu am spus că nu este nevoie de remaniere. De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile și atribuțiile atât a miniștrilor, cât și a secretarilor de stat. Ca atare, remanierea este un atribut al premierului și ea va fi făcută în funcție de rezultatele și activitatea fiecărui ministru în parte”, a spus premierul Nicolae Ciucă, joi, în conferință de presă.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea ministrului Apărării, Vasile Dîncu, Ciucă a spus că rezultatele obținute de MApN la Summit-ul de la Madrid sunt „foarte bune”.

„Dacă doriți să facem o analiză a ceea ce s-a întâmplat în domeniul apărării trebuie să ne uităm la ceea ce România a reușit să obțină la Summit-ul de la Madrid. Este de subliniat că MApN reprezintă o componentă importantă în demersul politco-militar care s-a făcut de la nivelul președintelui țării, inclusiv la nivelul ministerului Apărării Naționale și până în acest moemtn există pentru fiecare dintre noi – și pentru mine personal, ca și pentru fiecare ministru, evaluări care pot fi considerate ca pozitive și evaluări care pot fi considerate ca negative. Dacă ne uităm la ceea ce s-a întâmplat la Summit-ul de la Madrid și activitatea și rezultatele MApN putem spune că este un rezultat foarte bun pentru noi”, a spus Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă