x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Presedintele descinde in Parlament in 27 iunie.

Presedintele descinde in Parlament in 27 iunie.

de Aniela Nine    |    10 Iun 2011   •   16:40

Desi declarase ca in ultima decada a lunii iunie va invita partidele la Cotroceni pentru a discuta reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei, presedintele Traian Basescu pare ca a decis sa mearga el “acasa' la partide, anuntand vineri seara ca le-a comunicat presedintilor celor doua Camere ca doreste sa vina in Parlament pe 27 iunie. Motivul vizitei presedintelui in Parlament, conform Constitutiei, adresarea unui mesaj pe teme de politica interna.

"In conformitate cu prevederile art. 88 din Constitutia Romaniei, doresc sa adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politica interna. Va propun ca data prezentarii mesajului sa fie data de 27 iunie 2011 la o ora pe care sa o stabiliti dumneavoastra in functie de programul celor doua Camere ale Parlamentului", se arata in scrisoarea adresata presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului.

Consultarile cu partidele politice pe tema reorganizarii teritoriale si a revizuirii Constitutiei vor avea loc pe 21 iunie, potrivit unui comunicat de presa al administratiei prezidentiale.

×