x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Klaus Iohannis, la Congresul PNL: A fost o campanie urâtă, cu derapaje. S-au spus lucruri urâte

Președintele Klaus Iohannis, la Congresul PNL: A fost o campanie urâtă, cu derapaje. S-au spus lucruri urâte

25 Sep 2021   •   11:08
Președintele Klaus Iohannis, la Congresul PNL: A fost o campanie urâtă, cu derapaje. S-au spus lucruri urâte
Sursa foto: Hepta

UPDATE Președintele Klaus Iohannis a criticat dur modul în care Ludovic Orban și Florin Cîțu au purtat campania internă și acuză faptul că au fost ”atacuri la persoană și derapaje”. Iohannis a fost întrerupt de mai multe ori de susținătorii lui Orban, care scandau numele liderului PNL.

”Nu ne-am văzut de mult în această formulă! Mă bucur să vă văd aici în număr atât de mare, liberali din toată țara! (Mulțimea strigă Orban, Orban n.r.)

Ne aflăm și nu pentru prima dată într-un punct de inflexiune și nu doar pentru PNL, ci și pentru România. Trebuie să recunoaștem că nu a fost o campanie internă așa cum ne-am fi dorit, dar mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei, mai multe discuții aplicate pe moțiuni și proiecte. Să nu ne amăgim: sub scuza competiției electorale nu pot fi ascunse derapaje și atacuri la persoană. Din păcate, s-au spus lucruri grave, s-au folosit cuvinte dure, care sapă credibilitatea unui partid greu de încercat, un partid care a avut curajul să-și asume responsabilitatea guvernării. Este păcat ca acest curaj să fie subminat de atacuri din interior!”, a spus Klaus Iohannis.

 

stire initiala Președintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la congresul PNL. Șeful statului a fost întâmpinat de cei doi candidați, Ludovic Orban și de Florin Cîțu. Iohannis îl susține pe Florin Cîțu în cursa pentru șefia partidului.

Klaus Iohannis a ajuns la Romexpo, unde se desfășoară congresul PNL, la ora 11.00.

El a fost întâmpinat de președintele premierul Florin Cîțu și de liderul partidului, Ludovic Orban.

Printre cei care s-au aflat în aproprierea președintelui Iohannis se numără și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Șeful statului a anunțat că îl susține pe premierul Florin Cîțu în cursa pentru președinția partidului.

La congres este prezent și liderul UDMR, Kelemen Hunor.

 

Mediafax

×
Subiecte în articol: klaus iohannis