x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele PP-DD Târgu Neamţ, găsit mort în sediul organizaţiei

Preşedintele PP-DD Târgu Neamţ, găsit mort în sediul organizaţiei

13 Iun 2012   •   09:31
Preşedintele PP-DD Târgu Neamţ, găsit mort în sediul organizaţiei

Presedintele PP-DD Targu Neamt, candidat la functia de primar al orasului, a fost gasit mort, astazi, in biroul organizatiei, de colegii sai de partid, relateaza Agerpes. Primele informatii indica faptul ca Traian Sturzu ar fi murit in urma unui infarct miocardic, pe fondul stresului acumulat in campania electorala si a zilei alegerilor.

"Nu dormise de 48 de ore si era obosit. Nu a vrut sa tina cont nici de sfaturile celor apropiati, care stiau ca are ceva probleme de sanatate. Dar, asa era el, un om care cind stia ca are ceva de facut depunea eforturi pina la epuizare. Si-a dorit foarte mult sa faca o figura buna la Tirgu Neamt. A fost chiar la un pas de prinde functia de viceprimar. Este posibil ca si acest lucru sa-si fiu pus amprenta asupra starii sale de sanatate", a declarat unul dintre apropiatii lui Traian Sturzu, pentru Monitorul de Neamt.

"Luni ne-am intilnit mai multi membri sa discutam despre rezultatul alegerilor. Domnul Sturzu avusese asteptari putin mai mari si era foarte afectat, mai ales ca dusesem o campanie curata, linistita, bazata pe proiecte. Multi spusesera ca vor vota cu PP-DD, insa, din voturile de pe sectii, s-a vazut ca o parte din alegatori l-au tradat. Era foarte afectat. Noi am insistat sa mergem sa ne odihnim si sa ne reintilnim marti. Din cite am inteles, nu mincase nimic de mai multe ore si probabil acest lucru a agravat problemele cauzate de diabetul de care suferea. Doi colegi l-au gasit fara suflare luni, 11 iunie, la ora 20,15. Au chemat imediat ambulanta, dar nu s-a mai putut face nimic. Domnul Traian Sturzu era unul dintre fondatorii organizatiei de la Tirgu Neamt. Era un exemplu in toate, inclusiv pe plan politic", a spus Gheorghe Trofin, care a cistigat un mandat de consilier din partea PP-DD.

In privinta nominalizarii unui alt consilier pe locul ramas vacant se va urma procedura legala, tinind cont si de propunerea organizatiei judetene a PP-DD. De profesie inginer agronom, Traian Sturzu a ocupat de-a lungul activitatii sale diverse functii de conducere. A fost presedinte de CAP timp de 8 ani, inginer sef la CUASC Baltatesti, director general la ILF Roman, timp de 11 ani.

Filiala PP-DD a reusit sa castige la Targu Neamt doua mandate de consilier local.

×