x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedinţia României: Declaraţiile lui Ponta şi Antonescu, imature

Preşedinţia României: Declaraţiile lui Ponta şi Antonescu, imature

23 Sep 2010   •   00:00

Preşedinţia României consideră că recentele afimaţii ale preşedintelui PSD, Victor Ponta, şi ale preşedintelui PNL, Crin Antonescu dau dovadă de "imaturitate politică", se arată într-un comunicat de presă. Potrivit aceluiaşi comunicat, afirmaţiile celor doi lideri politici arată preocuparea pentru a capitaliza politic o situaţie dificilă cu care se confruntă pensionarii din România.

"Ultimele afirmaţii ale domnilor Ponta şi Antonescu repezintă o nouă dovadă de imaturitate politică. Ele arată, mai degrabă, preocuparea pentru a capitaliza politic o situaţie dificilă cu care se confruntă pensionarii din România", se arată în comunicatul de presă.

"Aşa cum cei doi ştiu, dar din ipocrizie nu spun, Legea privind sistemul unitar de pensii publice nu se află la promulgare, ci în control de constituţionalitate, ca urmare a faptului că a fost contestată de un număr de parlamentari ai PNL şi PSD", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

"Preşedintele României atrage public atenţia domnilor Ponta şi Antonescu că imaturitatea politică ar putea costa grav România. În acest context, neîndeplinirea angajamentelor asumate poate avea drept consecinţă diminuarea credibilităţii României pe pieţele financiare internaţionale."

×
Subiecte în articol: politic