x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prigoană: Îmi pare rău de demisia Elenei Udrea. Rezultatele pe Bucureşti au fost senzaţionale

Prigoană: Îmi pare rău de demisia Elenei Udrea. Rezultatele pe Bucureşti au fost senzaţionale

12 Iun 2012   •   12:18
Prigoană: Îmi pare rău de demisia Elenei Udrea. Rezultatele pe Bucureşti au fost senzaţionale

Deputatul PDL Silviu Prigoana, candidatul partidului la Primaria Capitalei, a declarat ca nu stia despre demisia Elenei Udrea de la conducerea PDL Bucuresti. El a precizat ca ii pare rau ca Udrea a facut acest gest si ca nu e o hotarare luata de partid.

"In primul rand, nu stiu daca a demisionat. Daca a demisionat, demisia e un gest unilateral, nu a fost luata hotararea de partid. Imi pare rau", a declarat Silviu Prigoana, conform Mediafax. Intrebat cine ar trebui sa fie pus in locul Elenei Udrea, Prigoana a raspuns: "Nu stiu. Cred ca pe mine".

El a adaugat ca rezultatele la alegeri pe Bucuresti au fost "senzationale".

PDL a pierdut, in urma alegerilor locale de duminica, cele doua primarii de sector pe care le avea in Bucuresti, iar potrivit rezultatelor partiale, scorul la alegerile pentru CGMB este de 16,39%.

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana a obtinut 16,49%, contracandidatul sau Sorin Oprescu, sustinut de USL avand 55,71 % din voturi.

×