x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primaria Capitalei - PRM ii promite sprijin lui Becali

Primaria Capitalei - PRM ii promite sprijin lui Becali

11 Feb 2005   •   00:00

PRM inca nu a reusit sa se decida asupra candidatului pe care il va arunca in cursa electorala pentru Primaria Capitalei.

TRIBUNA. C.V. Tudor ii pune la dispozitie lui Gigi Becali publicatiile pe care le conduce
Presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, a precizat ca pana acum s-au oferit cativa oameni "cu notorietate" si cu suficienti bani pentru a-si sustine singuri campania electorala, dar care nu sunt membri ai PRM, sa candideze in numele partidului sau. "Nu am fi noi insine daca am avea un candidat din afara, de aceea i-am refuzat pe cei care s-au oferit sa ne reprezinte si ne vom desemna propriul candidat", a spus Vadim. El si-a aratat insa ingrijorarea pentru "aceasta compozitie eterogena a electoratului Capitalei" in fata careia PRM nu a reusit niciodata sa scoata mai mult de 7% din voturi. "Bucurestiul este un oras care ne da de gandit tuturor. Nu vedeti ca singura care si-a desemnat candidatul, si asta dupa o nastere grea, a fost Alianta PNL-PD", a mai aratat liderul PRM.

SUSTINERE. Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca este dispus sa-i puna la dispozitie presedintelui PNG, Gigi Becali, publicatiile pe care le conduce, pe parcursul campaniei electorale pentru Primaria Capitalei. "Gigi Becali m-a sunat si mi-a marturisit ca va candida la Primarie in numele partidului pe care il conduce. Eu consider ca baiatul este curat la suflet si are informatori buni, miscandu-se in lumea fotbalului. Are posibilitatea de a face foarte multe dezvaluiri uluitoare cu privire la toti cei care ii vor fi contracandidati, de aceea noi il vom ajuta", a precizat Vadim Tudor. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic