x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Ciucu, despre alianța PNL-USR: Dacă intrăm în logica CDR-PD din 1996-2000 nu vom performa

Primarul Ciucu, despre alianța PNL-USR: Dacă intrăm în logica CDR-PD din 1996-2000 nu vom performa

12 Apr 2021   •   18:03
Primarul Ciucu, despre alianța PNL-USR: Dacă intrăm în logica CDR-PD din 1996-2000 nu vom performa
Sursa foto: Hepta

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu susține că alianța de guvernare PNL-USR-PLUS a început să semene cu CDR și le cere politicienilor să iasă din această logică. În caz contrar, nu vom performa și nici nu vom convinge, consideră liberalul, potrivit Mediafax.

Liberalul de la Sectorul 6 din București le cere membrilor coaliției si nu-și mai caute nod în papură. Este pierdere de timp ceea ce va duce la lipsa performanței în administrație, spune Ciprian Ciucu.

„În loc ca PNL și USR-PLUS să își caute reciproc nod în papură și să exagerăm unii despre alții, ar trebui să ne susținem și să ne încurajăm. Oamenii nu vor face diferența, daca intrăm deja in logica CDR-PD din 1996-2000. Nici nu vom performa și nici nu vom convinge. Hai să lăsăm cu toții tribalismele deoparte, să ne concentrăm pe ce avem de făcut și să îi lăsăm pe alde Firea si Ciolacu să abereze pe limba lor. E multă treabă de făcut și la Sectoare și în București și la Guvern. Ne pierdem timpul aiurea și ne lăsăm deturnați de la esențial. Eu cred că suntem mai inteligenți de atât, rămâne să o demonstrăm”, scrie în mesajul postat pe Facebook.

Ciprian Ciucu mai susține că atât în partidul pe care îl reprezintă cât și în alianța USR-PLUS apar atacuri la adresa aliaților.

„Competițiile interne din ambele tabere politice, USR-PLUS și PNL, nu ar trebui să fie competiții de tribalism politic, cine îi atacă mai pe față pe ceilalți, ci ar trebui să fie orientate pe ceea ce are fiecare mai bun de oferit din cadrul fiecărei formațiuni politice”, mai scrie în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Liberalii și reprezentanții USR-PLUS formează majoritatea în legislativul Sectorului 6.

×
Subiecte în articol: ciprian ciucu