x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Emil Boc a demisionat sâmbătă

Primarul Emil Boc a demisionat sâmbătă

de Aniela Nine    |    06 Ian 2009   •   00:00
Primarul Emil Boc a demisionat sâmbătă

Premierul Emil Boc (foto) şi-a scris demisia din funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca sâmbătă seară, în biroul său de la Primărie, a pus data de duminică, iar ac­tul a fost înregistrat ieri-dimineaţă de secretarul Consiliului Local.



"Sâmbătă seară, pe la 22:30, eram la dânsul, în biroul de la Primărie, pentru a discuta ce probleme urgente ale municipalităţii mai sunt de rezolvat. Domnul Boc îşi scria demisia la calculator", a relatat  pentru Mediafax viceprimarul Laszlo Attila. "Ultimele acte semnate de Emil Boc în calitate de primar au fost cele legate de construcţia viitorului stadion al oraşului şi a unei noi Săli Polivalente, respectiv Protocolul de colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj în vederea construirii stadionului şi a Sălii Polivalente şi autorizaţia de construcţie a noului stadion municipal", se arată într-un comunicat al Primăriei Cluj-Napoca.

ŢESTOASELE, ADUSE LA BUCUREŞTI
Pe biroul din cabinetul de primar Emil Boc a lăsat un exemplar al Constituţiei, în bibliotecă o poză a preşedintelui Băsescu, dar şi acvariul cu cele două broaşte ţestoase, despre care Boc povestea că le-a primit de la fetiţele sale şi că le va lua la Bucureşti, în noul birou de premier. Până să fie luate la Bucureşti, broscuţele sunt hrănite de funcţionarii Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: politic