x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Provocarea pe care Orban i-o aruncă lui Cîţu: Președintele PNL trebuie să aibă în vedere pregătirea pentru candidatura la prezidențiale

Provocarea pe care Orban i-o aruncă lui Cîţu: Președintele PNL trebuie să aibă în vedere pregătirea pentru candidatura la prezidențiale

21 Sep 2021   •   22:21
Provocarea pe care Orban i-o aruncă lui Cîţu: Președintele PNL trebuie să aibă în vedere pregătirea pentru candidatura la prezidențiale
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Dacă cineva candidează la președinția PNL fără să se gândească la posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale înseamnă că este un om politic neserios, care nu înțelege politica, spune Ludovic Orban: „Președintele PNL trebuie să aibă în vedere pregătirea pentru a candida la prezidențiale”.

„Dacă cineva candidează la președinția PNL știind că în 2024 sunt alegeri prezidențiale fără să se gândească la posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale înseamnă că este un om politic neserios, un om politic care nu înțelege politica. Președintele partidului este, practic, liderul cu cea mai mare popularitate, cu cea mai mare cotă de încredere. Este liderul care beneficiază de încrederea întregului partid, este omul care are cea mai mare șansă să fie desemnat candidat la prezidențiale. Ori, să te duci să candidezi la președinția PNL să spui sau este neserios”, a spus, la TVR, Ludovic Orban.

El afirmă, totuși, că acest lucru nu înseamnă că spune „apăsat” că va fi candidat la alegerile prezidențiale din 2024 dacă iese președinte al PNL.

„Dar, în mod evident, președintele PNL trebuie să aibă în vedere pregătirea ca să candideze la alegerile prezidențiale. Sigur, decizia se va lua mai încolo. Mai curge multă apă pe Dâmbovița până în 2024”, a conchis Orban.

Întrebat în luna august dacă va candida la Președinție în 2024, Florin Cîțu a zâmbit și a răspuns cu sloganul campaniei din 2015 a președintelui Klaus Iohannis: „Pas cu pas”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban