x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD așteaptă prezentarea PNRR în Parlament: Nu e nici planul PNL, nici al USR, ci este național

PSD așteaptă prezentarea PNRR în Parlament: Nu e nici planul PNL, nici al USR, ci este național

22 Mar 2021   •   11:48
PSD așteaptă prezentarea PNRR în Parlament: Nu e nici planul PNL, nici al USR, ci este național

Este absolut necesar ca Guvernul să vină cu Planul Național de Redresare și Reziliență în Parlament, singura soluție corectă, căci este vorba despre un efort comun al românilor spune purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, transmite Mediafax.

„Cu certitudine, da. Este absolut necesar să vină cu PNRR în Parlament. Toate opiniile mediului de afaceri sunt de nemulțumirede faptul că nu sunt resurse să-l sprijine în mod direct. Vorbesc în PNRR de garanții, contragaranții... atât. Este prea puțin”, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.

El spune că dezbaterea și aprobarea PNRR în Parlament este „singura soluție corectă”.

„Ei uită un lucru - că se numește Plan Național de Redresare și Reziliență. Nu e nici planul PNL, nici planul USR. Este un plan național. Dacă discutăm despre faptul că trebuie să fie un efort comun al cetățenilor din România, atunci cel mai bun loc de dezbatere e în Parlament”, adaugă Oprea.

Purtătorul de cuvânt al social-democraților precizează că parlamentarii PSD își mențin poziția de a nu vota ratificarea Acordului de majorare contribuțiilor la bugetul UE dacă PNRR nu e prezentat în Parlament.

×
Subiecte în articol: PNRR