x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD Bucuresti are un nou presedinte

PSD Bucuresti are un nou presedinte

07 Aug 2004   •   00:00

Mircea Ursache, actual presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a fost instalat astazi in functia de presedinte al Organizatiei Municipiului Bucuresti a PSD.

ANIELA NINE

Decizia a fost luata in cadrul sedintei Consiliului organizatiei bucurestene a partidului de guvernamant. Mircea Ursache i-a succedat in aceasta functie actualului primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, cel care a asigurat interimatul la sefia PSD Bucuresti dupa demisia ministrului Economiei si Comertului, Dan Ioan Popescu. Una dintre principalele sarcini ale lui Mircea Ursache, care este, totodata, si presedintele Biroului Coordonator al PSD Bucuresti, va consta in elaborarea si coordonarea strategiei de campanie electorala pentru alegerile parlamentare, ca director de campanie.

BIROU. Din Biroul Coordonator al PSD Bucuresti vor mai face parte printre altii Sorin Oprescu, Aura Vasile, Neculai Ontanu, presedintii organizatiilor de sectoare - Nora Rebreanu, Rodica Nassar, Nicolae Marasescu, Sorin Ionescu, Octavian Mircea si Ioana Stratulat, precum si Madalin Voicu, Bogdan Niculescu Duvaz, secretarii de stat George Maior si Iulian Iancu, ministrul cu relatia cu Parlamentul, Serban Nicolae.

×
Subiecte în articol: politic