x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD Covasna: Excluderea lui Mădălin Voicu "se cam impunea"

PSD Covasna: Excluderea lui Mădălin Voicu "se cam impunea"

08 Mai 2009   •   00:00

Deputatul PSD de Covasna Horia Grama declară că excluderea lui Mădălin Voicu din partid "se cam impunea", în condiţiile în care acesta a criticat în ultima vreme partidul şi "a început să dea lecţii", inclusiv miniştrilor, scrie Mediafax.

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, măsura luată în legătură cu Mădălin Voicu "se cam impunea".

"Mădălin Voicu a avut în ultimul timp foarte multe ieşiri în presă cu critici şi tot felul de poziţii care erau în contradicţie cu poziţiile oficiale ale partidului", a spus Horia Grama.

Potrivit acestuia, Mădălin Voicu a început inclusiv să dea "tot felul de lecţii" inclusiv miniştrilor, despre ce ar trebui aceştia să facă şi ce să nu facă, dacă să îşi dea demisiile sau nu.

"Ori, cred că în mod normal astfel de discuţii trebuie să aibă loc, dar în cadrul partidului, nu la televizor. Eu consider că a fost o măsură corectă, probabil domnul Voicu a şi fost atenţionat înainte de această decizie", a afirmat liderul PSD Covasna.

Potrivit acestuia, trebuie să existe o anumită disciplină de partid, precum şi o disciplină în mesajele transmise de persoanele care vorbesc în numele unui partid, indiferent care ar fi acesta. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic madalin voicu