x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Replica unor PSD-iști: contramanifestație

Replica unor PSD-iști: contramanifestație

de Marius Gîrlașiu    |    02 Feb 2017   •   10:34
Replica unor PSD-iști: contramanifestație

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că partidul lui Liviu Dragnea ar putea organiza în curând un contra miting pentru susţinerea Cabinetului social-democrat condus de Sorin Grindeanu. Decizia va fi luată zilele viitoare în cadrul unui Comitet Executiv la care vor participa toţi liderii organizaţiilor PSD din teritoriu.

 

Codrin Ştefănescu a avansat ideea unei contramanifestaţii PSD încă de duminica trecută, atunci când aproape 100.000 de români au protestat în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării în privinţa intenţiei Guvernului de a adopta prin OUG graţierea şi modificarea legislaţiei penale. Secretarul general adjunct al PSD şi-a întrebat şi ieri “fanii” de pe Facebook despre oportunitatea unei astfel de manifestaţii. “Credeţi că ar trebui să organizăm şi noi un miting de susţinere? Un miting pentru libertate, drepturi şi normalitate? Un miting pentru salvarea României din ghearele acestui sistem odios? Unul cu adevărat uriaş pentru apărarea votului nostru din 11 decembrie şi pentru democraţie?”, a fost întrebarea lui Ştefănescu într-un sondaj organizat ad-hoc pe pagina personală de Facebook. “Vă spun sincer: presiunea e imensă pentru DA din toată ţara! Curg mesajele la sediu cu miile. De aceea vă rog să cumpăniţi bine...”, i-a îndemnat Ştefănescu pe simpatizanţii PSD.

 

“Vreţi război civil?”

Ideile pesediştilor din toată ţara au inundat ulterior secţiunea de comentarii. “Eu cred că ar trebui demis preşedintele pentru instigare la atac asupra insituţiilor statului şi la siguranţa naţională! Cred că e posibil să fie încadrat şi la înaltă trădare!”, a propus o româncă mai îndrăzneaţă. “Ieşi tu primul în stradă. Te aşteptăm”, a comentat ironic un alt chibit. Asta în vreme ce alt comentator i-a acuzat pe social-democraţi că vor să bage ţara “în război civil”.

 

Codrin Ştefănescu este unul dintre principalii comunicatori ai PSD în spaţiul public.

 

 

 

×