x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ședință fără precedent în politica românească

Ședință fără precedent în politica românească

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2022   •   17:30
Ședință fără precedent în politica românească

În pragul sărbătorilor de iarnă, membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal s-au reunit în cadrul unei ședințe în care a fost făcută o evaluare a stadiului dezvoltării partidului, care în vară a demarat precampania electorală.

            Bilanțul, unul eminamente pozitiv, a evidențiat realizări pe mai multe planuri, atât în ceea ce privește activitatea partidului, cât și structura sa organizatorică.

            Inițiativele legislative promovate de PUSL, respectiv confiscarea averilor ilicite și obligarea ANAF la plata de penalități pentru sumele datorate cetățenilor, se bucură de susținere masivă din partea oamenilor, care au reacționat cu entuziasm la demersurile PUSL de a corecta aceste nedreptăți. Românii cinstiți trebuie să știe că interesele lor sunt prioritare pentru PUSL și că nu trebuie ca în țara lor să se simtă ca fiind cetățeni de mâna a doua, așa cum, din nefericire, a arătat refuzul Austriei și Olandei de acceptare a României în spațiul Schengen, un tratament clar discriminatoriu și injust care împarte țările Uniunii Europene în țări de prim rang și țări de mâna a doua.

            În plan organizatoric, PUSL a reușit într-un timp foarte scurt să se apropie și mai mult de români, prin extinderea semnificativă a rețelei de filiale locale, având acum reprezentare în teritoriu în aproape trei sferturi dintre județe și ajungând la aproape 10.000 de membri.

            Aproape 30.000 de persoane și-au arătat sprijinul pentru inițiativa privind confiscarea averilor dobândite ilegal, semnând pentru promovarea proiectului de lege susținut de PUSL, care în acest ritm va putea fi depus în Parlament la începutul următoarei sesiuni.

            Un alt succes notabil al Partidului Umanist Social Liberal a fost înregistrat de campaniile online, acolo unde mesajele PUSL au fost primite cu o explozie de simpatie din partea românilor, fiind tot mai numeroși cei care se regăsesc în valorile umaniste, Demnitate, Onoare și Curaj.       


                                                                                                Biroul de presă al PUSL

×
Subiecte în articol: pusl evaluare realizări initiative