x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Quintus, despre Tăriceanu: Păcat de cariera lui politică

Quintus, despre Tăriceanu: Păcat de cariera lui politică

de Agerpres    |    26 Mai 2014   •   18:51
Quintus, despre Tăriceanu: Păcat de cariera lui politică

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu trebuia să vină la reuniunea PNL, pentru că nu s-a înscris regulamentar în partid şi şi-a exprimat regretul pentru cariera lui politică.

"Am spus că, întrucât domnul Tăriceanu nu e membru al PNL, pentru că nu s-a înscris regulamentar, nu face parte din Birou şi îl rog să iasă afară. Sunt prieten cu el dar nu pot să accept neprietenia lui faţă de partidul nostru. Nu trebuia să vină. A făcut greşeală după greşeală, parcă îl împinge cineva. Păcat de cariera lui politică", a afirmat luni Quintus.

Întrebat dacă pentru liniştea partidului trebuie ca Tăriceanu să renunţe la şefia Senatului, Quintus a spus: "Sigur, sigur. Să renunţe la tot ceea ce i s-a dat pentru ceea ce a făcut el".

Acesta consideră că Tăriceanu "poate fi primit oricând în partid, dacă e înscris unde trebuie".

"Noi nu l-am dat afară din partid, el nu s-a înscris bine", a punctat Quintus.

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu a părăsit, luni, şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL. El a explicat că, în cadrul şedinţei, la propunerea lui Ludovic Orban, care a contestat calitatea sa de membru PNL, Delegaţia Permanentă a decis că nu poate participa la reuniunea conducerii partidului. 

×