x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Mazăre: Nu exclud candidatura mea pentru şefia PSD. E nevoie de un lider cu sânge!

Radu Mazăre: Nu exclud candidatura mea pentru şefia PSD. E nevoie de un lider cu sânge!

01 Feb 2010   •   00:00
Radu Mazăre: Nu exclud candidatura mea pentru şefia PSD. E nevoie de un lider cu sânge!

Retras temporar din viaţa politică, liderul PSD Constanţa a rupt tăcerea pentru a anunţa că ia în calcul propria sa candidatură la şefia partidului. Mazăre a declarat că nu a decis pe cine va sprijini la viitorul Congres al PSD pentru funcţia de preşedinte al partidului, dar nu exclude varianta de a-şi anunţa candidatura pentru acest post, de vreme ce este nevoie de "un lider cu sânge".



"Mi s-a propus de multe ori să candidez. Mă mai gândesc şi la asta. Poţi să ştii dacă nu mă îmbrac militar şi candidez ? Nu excludeţi nici posibilitatea asta. Dar îmi pun basca roşie, aia din campanie. S-ar putea să fie o surpriză, de obicei eu când candidez adun voturi", a afirmat Radu Mazăre, citat de antena3.ro.

Liderul social-democraţilor constănţeni a opinat că PSD are nevoie de un lider "cu sânge", cum are el, de exemplu.

El a infirmat faptul că s-ar fi întâlnit cu Miron Mitrea în ultima perioadă, dar a ates atenţia că nu vede nici o problemă în a avea discuţii cu fostul lider al social-democraţilor.

"Nu m-am întâlnit cu Mitrea. Nu merg în Deltă iarna că-i frig. Dar aş putea avea, n-am nicio problemă, Mitrea este prietenul meu, am spus-o întotdeauna. Asta nu înseamnă că îl susţin pe el", a explicat Radu Mazăre, referindu-se la informaţiile care îl dădeau pe el, pe preşedintel Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constatzinescu şi pe senatorul Miron Mitrea protagoniştii unei întâlniri la vânătoare în Balta Brăilei sau în Deltă.

×
Subiecte în articol: politic