x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Mi se pare devastator să avem un premier subiect de bancuri pe WhatsApp

Raluca Turcan: Mi se pare devastator să avem un premier subiect de bancuri pe WhatsApp

20 Dec 2018   •   13:33
Raluca Turcan: Mi se pare devastator să avem un premier subiect de bancuri pe WhatsApp

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a afirmat joi că nu onestitatea este cea pe baza căreia Liviu Dragnea a desemnat-o pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier, ci obedienţa, ea subliniind că i se pare umilitor ca România să aibă un prim-ministru care este subiect de bancuri pe WhatsApp.

"Astăzi aveaţi şansa unui discurs onest, dar nu onestitatea este criteriul pe baza căruia Liviu Dragnea v-a desemnat prim-ministru, ci obedienţa şi faptul că îi executaţi ordinele fără să crâcniţi. (...) Există soluţii ca României să îi meargă mai bine, iar societatea şi economia astăzi, după această moţiune, ar putea primi un balon de oxigen. În primul rând, în locul unui prim-ministru incompetent şi obedient am putea avea un prim-ministru responsabil şi devotat şi care să transmită mai ales tinerei generaţii mesajul că merită să înveţi în ţara aceasta dacă vrei să accezi în elita societăţii. Mai mult decât atât, mi se pare devastator pentru tânăra generaţie să aibă un premier care este subiect de bancuri pe WhatsApp, un preşedinte al celui mai important partid care este personaj principal în "jocul de-a spânzurătoarea", pe Florin Iordache care este subiect de glume pentru copilaşii ce învaţă în clasele primare înjurături cu degetele. Aceasta este ţara în care ne-aţi adus cu acest guvern", a declarat Raluca Turcan la dezbaterile pe moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, USR şi PMP.

Potrivit liderului deputaţilor liberali, în locul unui premier obedient, România ar putea avea un premier responsabil şi cu un alt executiv România ar putea sta la masă cu demnitate cu Comisia Europeană şi Parlamentul European pentru a atrage fonduri europene care să se regăsească în spitale, autostrăzi, şcoli. AGERPRES

×
Subiecte în articol: raluca turcan