x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: PDL trebuie să se trezească. Partidul este ca un pacient aflat sub anestezie

Raluca Turcan: PDL trebuie să se trezească. Partidul este ca un pacient aflat sub anestezie

05 Ian 2012   •   13:07
Raluca Turcan: PDL trebuie să se trezească. Partidul este ca un pacient aflat sub anestezie

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat ca PDL este "ca un pacient sub anestezie" si trebuie sa se trezeasca pentru a castiga alegerile, ceea ce ar inseamna o remaniere pana in 15 ianuarie. Turcan a precizat ca subiecte precum reorganizarea teritoriala si modificarea Constitutiei trebuie inchise.

"PDL are nevoie sa se trezeasca, deoarece acum partidul e ca un pacient aflat sub anestezie. Iar aceasta trezire si aceasta mobilizare ar insemna cateva lucruri: remaniere guvernamentala rapida, pana in 15 ianuarie; inchiderea subiectelor cu regionalizarea si cu modificarea Constitutiei, pentru care nu exista nici majoritatea parlamentara necesara si nici determinarea interna de partid; desemnarea, pana la Pasti, a candidatilor pentru primariile resedinta de judet si pentru sefia Consiliilor Judetene plus desemnarea candidatului pentru primaria Capitalei; desemnarea, cel tarziu pana in luna iulie, a unui candidat pentru functia de prim-ministru (cu o echipa politica aferenta), in conditiile in care premierul Emil Boc a anuntat ca nu vizeaza un nou mandat", afirma Raluca Turcan, potrivit Mediafax.

In opinia Ralucai Turcan, PDL trebuie sa aiba in vedere si lansarea unui Program al Clasei de Mijloc, prin care sa defineasca marile mize ale clasei mijlocii din Romania si politicile necesare pentru aceasta in perioada 2012-2016. In plus, democrat-liberalii trebuie sa se pozitioneze "clar drept partidul clasei de mijloc, active,antreprenoriale".

×