x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat

Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat

30 Dec 2016   •   10:54
Raluca Turcan: Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat

Raluca Turcan, președintele interimat al PNL, transmite un mesaj legat de desemnarea noului premier pe pagina sa de Facebook unde spune că, ”Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni.”


Turcan apreciază că, ”Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații.”


”PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 Decembrie”, conchide președintele PNL.

×