x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Viorica Dancilă trebuie să demisioneze de urgenţă

Raluca Turcan: Viorica Dancilă trebuie să demisioneze de urgenţă

27 Apr 2018   •   12:32
Raluca Turcan: Viorica Dancilă trebuie să demisioneze de urgenţă

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, cere demisia premierului Viorica Dăncilă, deoarece "a demonstrat că nu se poate achita de responsabilităţile care îi revin". 

"Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgenţă! Prin toate acţiunile sale, Viorica Dăncilă a demonstrat că nu se poate achita de responsabilităţile care îi revin. Viorica Dăncilă a confirmat toate dubiile cu privire la capacitatea domniei sale de a face faţă funcţiei. Din neştiinţă sau din cauza obedienţei faţă de Liviu Dragnea, s-a plasat în mod flagrant în afara Constituţiei României. Să faci confuzii economice grave, să ataci Banca Naţională a României şi să refuzi o acţiune de mediere a preşedintelui României este neconstituţional. De asemenea, să te angajezi în acţiuni externe în afara cadrului constituţional arată un comportament de tip infracţional, copie la indigo a comportamentului care l-a consacrat pe Liviu Dragnea", a declarat Raluca Turcan. 

Potrivit Ralucăi Turcan, "nu condamnaţii aprobă mandatul pe politica externă, ci preşedintele României". 

"Tot preşedintele României este garantul respectării de către România a angajamentelor europene, de a căror încălcare se fac vinovaţi Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea", a punctat Turcan. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că retrage încrederea premierului Viorica Dăncilă, susţinând că aceasta nu face faţă poziţiei de prim-ministru. AGERPRES

×