x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan, atac la adresa lui Dan Barna: Nu cred că e normal (...) să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase

Rareș Bogdan, atac la adresa lui Dan Barna: Nu cred că e normal (...) să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase

28 Feb 2021   •   08:46
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Dan Barna: Nu cred că e normal (...) să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase
Sursa foto: Lucian Alecu

Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat un atac dur la prestaţia publică a liderului USR, Dan Barna. Liderul PNL a criticat ceea ce el a numit comportamentele de tip "Adrian Năstase" la unii lideri din Coaliţia de guvernare, pe care nu i-a nominalizat.

Într-o intervenţie la Descoperiţi de la Antena 3, Rareş Bogdan a fost întrebat dacă îl vizează pe Dan Barna, cu celebrul, de acum, moment al ochelarilor scăpaţi de la pupitru. Liderul PNL nu a negat.

"Sunt anumite gesturi care trădează un anumit comportament. Noi timp de şapte ani am acuzat aroganţa lui Victor (Ponta), comportamentul abuziv al lui Liviu Dragnea, al lui Mihai Tudose şi al altora.

Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, cu o presă de multe ori prietenoasă, să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase.

Şi nu mă refer aici la comportamentul lui Florin Cîţu, Klaus Iohannis sau Rareş Bogdan ci al altora din coaliţie. Nu vreau să dau nume, dar dacă vă uitaţi la faptele săptămânii s-ar putea să găsiţi anumite gesturi care ...", a declarat Rareș Bogdan.

Întrebat de Andreea Sava dacă se referă la Dan Barna, liderul PNL a declarat că:  "E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui. Gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie".

×
Subiecte în articol: rares bogdan Dan Barna