x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan: Fără Iohannis și PNL, Kovesi nu ar fi ajuns șefa EPPO

Rareș Bogdan: Fără Iohannis și PNL, Kovesi nu ar fi ajuns șefa EPPO

de Ion Alexandru    |    03 Feb 2020   •   10:44
Rareș Bogdan: Fără Iohannis și PNL, Kovesi nu ar fi ajuns șefa EPPO
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Europarlamentarul Rareş Bogdan dezvăluie modul în care a avut loc “victoria” Laurei Codruţa Kovesi, pentru preluarea funcției de procuror șef al Parchetului European (EPPO). Acesta a susținut ieri, în fața colegilor săi, că această victorie nu ar fi avut loc fără sprijinul europarlamentarilor liberali și al lui Klaus Iohannis.

„Anul trecut a fost uşor, adevăratele bătălii şi adevăratele victorii sunt absolut convins că vor veni în acest an”, a spus eurodeputatul Rareș Bogdan, în discursul ţinut în faţa participanţilor la Consiliul Naţional al PNL, adăugând că îşi doreşte dublarea grupului parlamentar al Partidului Național Libreral la alegerile parlamentare anticipate.

„A urmat o chestiune care doar a fost întărită tot datorită europarlamentarilor români, atât a celor şase care au fost, cât şi a celor care au venit. Este vorba despre negocierea care a dus la câştigarea poziţiei de procuror general european de către Laura Codruţa Kovesi, o victorie care nu ar fi putut să aibă loc fără parlamentarii liberali din Parlamentul European şi fără preşedintele României, de asemenea. Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare şi cunoscute”, a conchis Rareş Bogdan.

×
Subiecte în articol: rares bogdan