x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan, propunerea PNL la şefia TVR

Rareş Bogdan, propunerea PNL la şefia TVR

16 Dec 2013   •   19:41
Rareş Bogdan, propunerea PNL la şefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR.

Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in discutie validarea propunerii PNL pentru sefia TVR la nivelul Parlamentului, in persoana lui Rares Bogdan. El a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost discutat intre liderii USL.

"In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu prin vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa Rares Bogdan", a spus Antonescu.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni, la finalul reuniunii grupului senatorilor PSD, ca partidul pe care il conduce nu va face o propunere pentru sefia TVR, afirmand ca asteapta propunerea din partea PNL.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat daca social-democratii vor avea o nominalizare la sefia TVR. "Noi nu facem nicio nominalizare la TVR", a raspuns Ponta.

Ulterior, el a fost intrebat daca PSD nu il va nominaliza pe Valentin Nicolau pentru a conduce interimar TVR. "Nu, asteptam propunerea colegilor liberali si dupa aceea discutam", a mai spus Ponta. Liderul PSD a admis, totusi, ca la nivelul partidului s-a discutat despre varianta propunerii lui Nicolau.

Surse politice au declarat, luni, ca PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca o eventuala nominalizare a unui candidat pentru functia de presedinte director-general al SRTv de catre PSD ar insemna "o incalcare a unor intelegeri care s-au facut in baza algoritmului".

×
Subiecte în articol: rares bogdan tvr pnl crin antonescu