x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Răspunsul USR la propunerea PNL: Armistițiu există deja în Parlament, este nevoie de mai mult

Răspunsul USR la propunerea PNL: Armistițiu există deja în Parlament, este nevoie de mai mult

26 Oct 2021   •   19:35
Răspunsul USR la propunerea PNL: Armistițiu există deja în Parlament, este nevoie de mai mult
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele USR, Dacian Cioloș, a anunțat marți seara că este nevoie de mai mult decât un armistițiu politic, așa cum au solicitat liberalii. În plus, armistițiu există deja în Parlament, a mai spus Cioloș.

Reacția USR a venit la puțin timp după ce președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat public că liberalii propun încheierea unui armistițiu între forțele politice parlamentare.

Armistițiu există deja în Parlament, când au fost propuneri privind rezolvarea crizei, în afară de AUR, toate partidele au votat, a declarat președintele USR, Dacian Cioloș.

Este nevoie de mai mult, este nevoie de un guvern stabil care să vină și cu soluții la criză și cu măsuri de reformă, a adăugat Dacian Cioloș.

În plus, reprezentanții USR vor începerea discuțiilor privind refacerea alianței de guvernare PNL-UDMR-USR.

Este important să renunțăm la tergiversări și să ne așezăm la masa discuțiilor, există posibilitatea formării unei majorități în Parlament, a precizat liderul USR.

Nici liderii PSD nu au dat un răspuns clar la solicitarea făcută de PNL. PSD așteaptă un armistițiu agreat de toate partidele de dreapta care au aruncat țara în criză, au anunțat social-democrații după ce au primit documentul semnat de premierul desemnat Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos