x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacţia lui Blaga, după mesajul de adio al lui Băsescu: "Nu ştiu să piardă"

Reacţia lui Blaga, după mesajul de adio al lui Băsescu: "Nu ştiu să piardă"

23 Mar 2013   •   21:47
Reacţia lui Blaga, după mesajul de adio al lui Băsescu: "Nu ştiu să piardă"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

După mesajul  "Adio, PD! Adio, PDL!", transmis de Traian Băsescu după înfrângerea de sâmbătă a Elenei Udrea în cursa pentru şefia partidului, preşedintele reales de democraţi-liberali a reacţionat:

"Eu respect, ca de fiecare dată, decizia dlui preşedinte, dar, pe de altă parte, trebuie să remarc că nu ştiu să piardă. Domnia sa şi-a încheiat declaraţia spunând că nu va mai fi o povară pentru noi, cum nici noi nu o să mai fim o povară pentru domnia sa. Dar eu nu înţeleg când am fost noi o povară pentru domnia sa, pentru că şi la referendumul din 2007 am fost lângă domnia sa şi la alegerile din 2009 - a fost pentru prima dată şi ultima oară când am fost, să zic aşa, la putere -, am fost lângă domnia sa, în rest, noi am fost numai în Opoziţie când am organizat alegeri. Şi astă vară, la 40-45 de grade, am fost lângă statul de drept şi lângă domnia sa. Eu cred că lucrurile sunt, din acest punct de vedere, clare", a declarat Blaga, sâmbătă seară, la sediul PDL.

"Domnia sa a spus adio partidului. A spus că nu doreşte să fim pentru domnia sa o piatră de moară şi că nici domnia sa nu doreşte să fie pentru noi. Nu cred că vreodată în istoria noastră am fost o piatră de moară pentru domnul preşedinte", a mai spus Blaga despre mesajul lui Băsescu.

×