x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Renate Weber: Retragerea lui Ponta, o LOVITURĂ năprasnică pentru PSD. Ar putea să ducă la RUPEREA partidului

Renate Weber: Retragerea lui Ponta, o LOVITURĂ năprasnică pentru PSD. Ar putea să ducă la RUPEREA partidului

12 Iul 2015   •   21:59
Renate Weber: Retragerea lui Ponta, o LOVITURĂ năprasnică pentru PSD. Ar putea să ducă la RUPEREA partidului

Europarlamentul ALDE Renate Weber este de părere că retragerea lui VIctor Ponta din fruntea PSD este o "lovitură năprasnică" la adresa partdiului, care ar putea să ducă chiar la ruperea formaţiunii

"Este o lovitură năprasnică la adresa PSD (retragerea lui Victor Ponta de la şefia partidului - n.r.), nu ştiu dacă mortală, dar e năprasnică. După acest moment, PSD nu va mai fi acela cu care lumea era obişnuită în România. (...) Este un moment care ar putea să ducă la ruperea PSD", a spus europarlamentul ALDE Renate Weber, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

De asemenea, Weber spune că nu înţelege "logica" lui Ponta, de a ieşi de la şefia partidului, dar nu şi din fruntea Guvernului, având în vedere că motivul invocat a fost dosarul de la DNA în care este cercetat.

În ceea ce priveşte parcursul profesional al lui Victor Ponta, europarlamentarul a mai spus că poate ca a fost ales prea devreme în fruntea PSD. 

×
Subiecte în articol: renate weber