x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Replica PD-L: "Oprescu este creaţia sistemului ticăloşit"

Replica PD-L: "Oprescu este creaţia sistemului ticăloşit"

10 Oct 2009   •   00:00

Vasile Blaga, secretarul general al PD-L, a susţinut, astăzi, o declaraţie de presă legată de atacurile primarului general, Sorin Oprescu, la adresa preşedintelui Traian Băsescu.

Liderul PD-L, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, după ce primarul Capitalei a afirmat că Traian Băsescu a lăsat pe mâna structurilor mafiote drumul României, că Sorin Oprescu a fost parte a sistemului mafiot condus de Ion Iliescu şi Octav Cozmâncă.

"V-am invitat pentru a face câteva precizări cu privire la spectacolul oferit astăzi de Sorin Oprescu", şi-a început discursul Vasile Blaga, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul din Modrogan al democrat-liberalilor.

"Sorin Oprescu este parte a sistemului mafiot, patronat de Ion Iliescu. Sistemul mafiot l-a ajutat pe Oprescu să-şi falsifice semnăturile pentru candidatura la Bucureşti. Oprescu este parte a sistemului ticăloşit, care a inventat un aşa-zis independent", a declarat secretarul general al PD-L.

"Vorbim de un om votat de cea mai roşie aripă a PSD-ului. Sorin Oprescu a fost sprijinit necondiţionat de către consilierii PD-L, pentru a-şi realiza promisiunile. Nu a facut însă nimic pentru bucureşteni, iar acum vrea să facă acelaşi rău României", a atacat Blaga. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic