x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Robert Negoiţă: Gabriela Firea ar putea candida la parlamentare într-un colegiu din Ilfov

Robert Negoiţă: Gabriela Firea ar putea candida la parlamentare într-un colegiu din Ilfov

23 Sep 2012   •   10:53
Robert Negoiţă: Gabriela Firea ar putea candida la parlamentare într-un colegiu din Ilfov

Presedintele organizatiei ilfovene a PSD, Robert Negoita, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca jurnalista Gabriela Vranceanu Firea ar putea candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna intr-un colegiu din Ilfov.

Negoita a spus ca in cadrul organizatiei va avea loc o analiza cu privire la candidaturi, dar, din punctul sau de vedere, Gabi Firea corespunde "categoric" criteriilor pentru a se inscrie in batalia pentru un mandat de parlamentar.

Gabriela Vranceanu Firea a afirmat ca Robert Negoita a fost cel care a convins-o sa intre in politica.

"Robert Negoita m-a convins sa intru in politica pentru ca ezitam, deoarece stiu ca este mai simplu sa pui intrebari, dar mai greu sa raspunzi la ele. Daca voi raspunde criteriilor partidului de selectie a candidatilor pentru alegerile parlamentare voi intra si intr-o competitie pentru Parlament", a spus Firea, proaspat membru al PSD.

''Si sotul meu a avut o contributie in decizia mea de a intra in politica, i-am ascultat opinia, a facut ani de zile politica, nu m-a dezarmat, nu mi-a spus ca nu am ce sa caut acolo, mi-a spus ca e un domeniu foarte greu, ca trebuie sa am mult bun simt, sa-i ascult pe ceilalti si sa nu ma supar foarte tare atunci cand sunt atacata. Mi-a spus ca este o meserie pe care pot sa o fac", a mai spus Firea, potrivit Agerpres.

Si presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, sustine o eventuala candidatura a Gabrielei Vranceanu Firea la Parlament.

×