x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb: este revoltător modul în care PNL tratează problema Codului fiscal - UPDATE

Rovana Plumb: este revoltător modul în care PNL tratează problema Codului fiscal - UPDATE

19 Iul 2015   •   11:40
Rovana Plumb: este revoltător modul în care PNL tratează problema Codului fiscal - UPDATE

Atac dur şi acuzaţii grave ale preşedintelui interimar al PSD, Rovana Plumb, la adresa liberalilor legat de noul Cod fiscal. Este o ipocrizie şi lipsă de responsabilitate, a spus ministrul muncii., relatează Antena 3.

Suntem în fata unei uriaşe farse politice, a spus Rovana Plumb, care a comparat momentul cu votul la Legea Pensiilor din Camera Deputaţilor.

"Ar fi grav dacă un partid ca PNL, cu atitudini iresponsabile, ar ajunge la guvernare. Ei nu ar mai fi de acord să crească pensiile, salariile.

Le spunem celor de la PNL și PDL să nu-și mai bată joc de România!

Este revoltător, este condamnabilă atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu. Se riscă ratarea unui moment important pentru România. Pregătim actele normative prin care vrem să le dăm românilor creșterea economică, dar PNL le spune românilor că nu merită reducerile din Codul Fiscal, că nu merită reducerea taxelor și prețuri mai mici.

- See more at: http://www.dcnews.ro/rovana-plumb-atac-la-pnl-este-revoltator-i-condamnabil-ceea-ce-se-intampla-cu-codul-fiscal_480403.html#sthash.vm3oHYYH.dpufAr fi grav dacă un partid ca PNL, cu atitudini iresponsabile, ar ajunge la guvernare. Ei nu ar mai fi de acord să crească pensiile, salariile, a spus Rovana Plumb.
"Le spunem celor de la PNL și PDL să nu-și mai bată joc de România!" a insistat preşedintele interimar al PSD.

"Este revoltător, este condamnabilă atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu. Se riscă ratarea unui moment important pentru România. Pregătim actele normative prin care vrem să le dăm românilor creșterea economică, dar PNL le spune românilor că nu merită reducerile din Codul Fiscal, că nu merită reducerea taxelor și prețuri mai mici", a continuat Rovana Plumb.

Plumb a subliniat că, potrivit datelor economice, România este pregătită să poată să adopte măsurile cuprinse în Codurile fiscale.

"Acest Cod fiscal pregăteşte terenul pentru ca România, în anul 2016, să înregistreze o creştere economică mai mare de 5%. (...) România este într-un moment foarte bun de creştere economică iar Codurile fiscale reprezintă şansa României de a merge în continuare pe dezvoltare. Orice întârziere în aprobarea acestor coduri poată să compromită competitivitatea României. (...) Celor care se gândesc să facă opoziţie la aceste măsuri extrem de benefice pentru români le pasă doar de interesul personal şi de jocuri politice. (...) Le spunem şi noi, făcând un ultim apel la raţiune şi responsabilitate: doamnelor şi domnilor pedelişti şi penelişti, nu vă mai bateţi joc de România!", a completat preşedinta-interimar a PSD.

Întrebată în ce mod, prin ordonanţă sau asumarea răspunderii, se gândeşte actuala guvernare să implementeze măsurile cuprinse în noul Cod fiscal, Plumb a precizat că o decizie va fi luată în urma consultărilor din cadrul coaliţiei şi din PSD.

"Toate aceste decizii vor fi luate numai în urma consultărilor cu colegii noştri de partid şi în cadrul coaliţiei. În momentul în care vom şti ce avem de făcut în urma acestor consultări, vom spune ce decizii va putea lua Guvernul. (...) Nu excludem o sesiune extraordinară a Parlamentului, dar, repet, cea mai bună decizie va fi luată în urma consultărilor. În principiu, mâine va fi şedinţă a coaliţiei", a declarat preşedinta-interimar a PSD.

×
Subiecte în articol: rovana plumb noul cod fiscal