x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb, replică dată Corinei Creţu. România a pierdut bani europeni pentru că nu au fost depuse priectele

Rovana Plumb, replică dată Corinei Creţu. România a pierdut bani europeni pentru că nu au fost depuse priectele

09 Ian 2019   •   18:18
Rovana Plumb, replică dată Corinei Creţu. România a pierdut bani europeni pentru că nu au fost depuse priectele

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a vorbit în emisiunea „100 de minute” despre războiul politic, dar și despre fondurile europene.

Rovana Plumb a vorbit despre atacul lansat pe Facebook de europarlamentarul Corina Crețu. Europarlamentarul a enumerat toate sumele pe care România le-a pierdut de la Uniunea Europeană în ultimii ani, pentru că nu au fost depuse proiecte de către statul român.

„Vom debuta oficial în președinție. Vor veni la București toți comisarii europeni. Această colaborare este zilnică. Avem o colaborare, am mulțumit și ieri pentru sprijinul constant pe care ni l-au acordat. Întotdeauna am considerat că această colaborare cu Comisia Europeană se face pe bază de parteneriat. Așa că această colaborare va continua. Eu am considerat că trebuie să existe această colaborare.

Probabil că doamna comisar Crețu ar trebui să explice de ce există o asemenea abordare, pentru că și ieri în conferință, așa cum vă spuneam, am recunoscut tot ceea ce înseamnă sprijin din partea Comisiei Europene. Absorbția banilor europeni se face de către beneficiari. Ei implementează proiecte. Vor fi 200 de mii de tineri care vor fi sprijiniți și nu se va pierde niciun ban”, a spus Rovana Plumb.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: rovana plumb corina cretu