x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL, mesaj dur după scandalul Bâstroe: Nimeni nu are voie să își bată joc de acest popor

PUSL, mesaj dur după scandalul Bâstroe: Nimeni nu are voie să își bată joc de acest popor

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2023   •   13:02
PUSL, mesaj dur după scandalul Bâstroe: Nimeni nu are voie să își bată joc de acest popor

Românii și România nu merită tratamentul la care au fost supuși în tot ceea ce înseamnă scandalul Bâstroe, a punctat Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

Deputatul umanist, care a fost și ministru al mediului, a criticat în termeni duri faptul că accesul experților în zonă a fost permis doar după ce au fost finalizate lucrările de către ucraineni.

„Armata ucraineană a pus la dispoziție anumite forțe, astfel încât membri ai Comisiei Europene și ai statului român, care trebuie să meargă acolo, experți care vor merge acolo, deci e clar că vom avea un raport în câteva zile. Dar am fost informați tot de către ucraineni că este capitol închis. Concluzia este că cineva încearcă, la bunăvoința noastră, la bunătatea de care noi am dat dovadă, să ne răspundă cu altceva. Noi nu merităm asta. Românii nu merită așa ceva, nu are voie nimeni să își bată joc de istoria acestui popor, de acest popor și de această bijuterie a naturii care este Delta Dunării”, a afirmat Grațiela Gavrilescu.

PUSL canal Bastroe

×
Subiecte în articol: Canalul Bâstroe mesaj dur pusl