x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal în PRU! I se cere demisia lui Bogdan Diaconu, care "apără deciziile de noapte ale Guvernului"

Scandal în PRU! I se cere demisia lui Bogdan Diaconu, care "apără deciziile de noapte ale Guvernului"

02 Feb 2017   •   14:32
Scandal în PRU! I se cere demisia lui Bogdan Diaconu, care "apără deciziile de noapte ale Guvernului"

Majoritatea membrilor Biroului Permanent al Partidului România Unită se delimitează de Bogdan Diaconu şi îi cer încă o dată demisia "din partidul pe care l-a trădat", se arată într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES de PRU.


"Ne delimităm ferm de Bogdan Diaconu care a avut în cursul zilei de astăzi (joi -n.r.) poziţii publice prin care apără deciziile de noapte ale Guvernului. PRU nu se recunoaşte în demersurile lui Bogdan Diaconu şi îi cere, din acest motiv, încă o dată, demisia, pentru că a murdărit imaginea partidului şi a adus prejudicii grave naţionalismului românesc. PRU nu este nici partidul lui Bogdan Diaconu, nici partidul lui Sebastian Ghiţă. Îi cerem lui Bogdan Diaconu, de aceea, să îşi ia penalii pe care i-a adus în partidul lui Vlad Ţepeş şi să plece cu ei cu tot", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în data de 21 ianuarie, majoritatea Biroului Permanent Naţional al PRU a lansat o moţiune prin care i s-a cerut demisia lui Bogdan Diaconu pentru că "a trădat" idealurile naţionaliste.

"Pentru curăţarea PRU de cei care i-au batjocorit principiile şi doctrina, membrii aleşi ai BPN au convocat, conform statutului partidului, o şedinţă BPN pentru data de 4 februarie 2017, în cadrul căreia vor fi luate măsuri drastice împotriva lui Bogdan Diaconu şi a celor care au distrus imaginea partidului. Anunţăm public că Bogdan Diaconu nu mai reprezintă Partidul România Unită. Le cerem iertare românilor pentru că Bogdan Diaconu a murdărit ideea de naţionalism, simbolul lui Vlad Ţepeş şi valorile naţionale prin direcţia pe care a impus-o în ultima jumătate de an. PRU revine la idealurile care l-au consacrat şi respinge orice asociere cu trădătorii naţionalismului printre care, la loc de frunte, se află Bogdan Diaconu", se arată în comunicatul citat.

Sursa: AGERPRES

×