x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică SCANDAL în PDL: Maria Stavrositu şi alţi 118 pedelişti au DEMISIONAT din partid

SCANDAL în PDL: Maria Stavrositu şi alţi 118 pedelişti au DEMISIONAT din partid

26 Oct 2012   •   15:12
SCANDAL în PDL: Maria Stavrositu şi alţi 118 pedelişti au DEMISIONAT din partid
Sursa foto: www.cdep.ro

Deputatul de Constanţa Maria Stavrositu a anuntat astăzi că şi-a semnat demisia din PDL şi că luni o va depune la sediul din Modrogan. Împreună cu deputatul constănţean au mai demisionat alti 118 membri ai organizaţiei municipale PDL, potrivit Observatorului de Constanţa. Stavrositu a declarat că la alegerile din decembrie va candida independent, susţinută de PP-DD.

Stavrositu l-a acuzat pe preşedintele PDL, Vasile Blaga, că "dă tonul la haos şi dezordine în partid".

"Consider că atunci când în organizaţia Constanţa domneşte legea bunului plac, derapajul în atitudine, în comportament şi chiar în limbaj, există un for lucid, un for superior care are înţelepciune şi care reglează lucrurile spunând că hotărârea respectivă este valabilă pentru toţi membrii de partid din PDL, inclusiv pentru Blaga. Aflu că şi domnul Blaga este de părere că această hotărâre nu trebuie respectată, cuvântul liderului local, micului baron local, este mult mai important decât o decizie. În momentul în care preşedintele unui partid la nivel naţional are o asemenea atitudinea înseamnă că acest preşedinte dă tonul la haos şi dezordine în acest partid, deci, toate speranţele că se poate construi în acest partid în acest moment ţi se năruiesc", a afirmat Maria Stavrositu.

"Voi candida independent, dar pentru că independent total nu poţi să intrii în Parlament decât cu 50 la sută, şi vă mărturisesc că oricâtă încredere aş avea în echipa mea şi în votul constănţenilor 50 la sută e imposibil de făcut pentru orice candidat independent, voi face un parteneriat cu o formaţiune politică ce are şanse să intre în Parlament pentru a ne susţine reciproc", a explicat deputatul.

Maria Stavrositu este deputat din 2008. Până în vara acestui an a ocupat funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Constanţa a PDL, fiind schimbată după ce a criticat conducerea judeţeană a partidului.

×