x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Schimb de replici între Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Monica Macovei

Schimb de replici între Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Monica Macovei

30 Ian 2010   •   00:00

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a replicat, sâmbătă, la Poiana Braşov, europarlamentarului Monica Macovei, care criticase modul în care se face promovarea în în partid, sugerându-le celor care critică să se gândească cum au ajuns ei la un moment dat miniştri.



"Nu sunt de acord. Cei care fac astfel de afirmaţii trebuie să se gândească cum au ajuns ei, la un moment dat, miniştri", a spus Blaga despre afirmaţiile Monicăi Macovei. La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu le-a reproşat celor care au ieşit cu critici în ultima perioadă că vin foarte rar pe la partid. Întrebat cum comentează afirmaţiile Monicăi Macovei, potrivit cărora promovarea în funcţii, la PDL, se face prin intermediul unor intervenţii prin telefon, Videanu a răspuns: "Cereţi-le explicaţii celor care spun acest lucru. Vin foarte rar pe la partid cei care spun acest lucru".

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, luni, după şedinţa BPN, că a venit cu mai multe propuneri către conducerea PDL, printre care şi o politică de resurse umane, apreciind că numirile în funcţiile guvernamentale nu trebuie să se facă pe baza telefoanelor ci a competenţei.


Macovei a declarat că a făcut propuneri în cadrul BPN privind politica de resurse umane, care este esenţială pentru modernizarea oricărui partid. "Trebuie oameni cu specialitate, cu experienţă, expertiză în toate domeniile, cum se promovează, cum se numesc, în funcţiile, să zicem, guvernamentale. Adică, pe criterii profesionale şi nu pe bază de telefoane", a spus Macovei.

×
Subiecte în articol: politic