x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Ghiţă: După euro-atlanticul Ponta, Iliescu ni l-a propus pe Dragnea

Sebastian Ghiţă: După euro-atlanticul Ponta, Iliescu ni l-a propus pe Dragnea

23 Iul 2015   •   00:49
Sebastian Ghiţă: După euro-atlanticul Ponta, Iliescu ni l-a propus pe Dragnea

Deputatul Sebastian Ghiţă a afirmat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost propus la conducerea interimară a PSD de Ion Iliescu iar votul masiv în favoarea acestei propuneri a fost o răzbunare faţă de Victor Ponta pentru pierderea alegerilor prezidenţiale.

"Domnul Ion Iliescu nu se abţine şi nu poate să lase această Românie în pace, vrea să arate tot timpul că are dreptate. Cred că i-a făcut un rău lui Dragnea, care astăzi este propusul lui Iliescu. Cred că după euro-atlanticul Ponta, astăzi Iliescu ni l-a propus pe Dragnea. (...) Cred că astăzi, fără să-i contest din merite lui Dragnea, (...) a fost un bun organizator, colegii l-au apreciat, dar să-l văd pe Ion Iliescu care îl propune, e ceva de neînţeles. Am înţeles că s-au răzbunat toţi cei din PSD pe Ponta că a pierdut alegerile, dar puteau să amâne această pedepsire a lui Ponta, pentru că nu le prinde bine", a declarat Ghiţă la B1 TV.

În opinia sa, Ponta a vrut să arate, prin demisia sa din funcţia de preşedinte al PSD, care au fost cei care nu l-au susţinut cu adevărat.

"Îl cunosc bine, ştiu că este un bun om politic, ştiu că are gânduri bune pentru ţara asta. Chiar dacă iniţial nu am fost de acord cu ceea ce a făcut, dându-şi demisia şi generând această chestiune în PSD, cred că este şi un gest al lui Ponta faţă de partid, adică poate că şi Ponta s-a gândit că în alegeri Iliescu şi mulţi alţii nu l-au vrut. Adică astăzi Ponta a vrut să arate cine nu l-a vrut pe el, cine nu şi-a dorit ca Ponta să ajungă preşedintele României. (...) Am văzut nişte oameni care, din păcate, nu cred că au înţeles ce au făcut astăzi şi au făcut-o doar să se răzbune pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova", a mai spus Sebastian Ghiţă.

AGERPRES 

×