x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Secretar de stat, eliberat din funcție

Secretar de stat, eliberat din funcție

08 Iun 2019   •   15:12
Secretar de stat, eliberat din funcție

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a decis eliberarea din funcţia de secretar de stat al Departamentului pentru Armamente a lui Andrei Ignat, propunere care a primit avizul premierului Viorica Dăncilă, informează sâmbătă MApN, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, ministrul Apărării a dispus demararea "unui amplu proces de evaluare a activităţii diferitelor structuri ale MApN, ce vizează eficientizarea activităţii instituţiei".

"Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării şi reenergizării activităţii manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul Apărării Naţionale a decis ca oportună eliberarea din funcţie a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului", se arată în comunicatul de presă.

MApN precizează că "decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului, într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României". 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mapn