x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, boicotată pentru a şaptea oară de Opoziţie

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, boicotată pentru a şaptea oară de Opoziţie

13 Oct 2010   •   00:00
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, boicotată pentru a şaptea oară de Opoziţie

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a ţinut din lipsă de cvorum. Este a şaptea oară când Opoziţia boicotează şedinţa. Deputaţii PSD, PC şi PNL cer demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, în urma scandalului legat de votarea Legii Pensiilor.

Deputaţii PDL au aşteptat timp de două ore, în zadar, sosirea colegilor din opoziţie în sala de şedinţă. Deputatul PDL Ioan Oltean şi-a exprimat speranţa că deputaţii PSD şi PNL vor participa la următoarea şedinţă a Biroului, care este programată pentru luni.

"Poate până atunci Cel de sus le dă mai multă înţelepciune ca să realizeze că nu au niciun fel de motiv serios pentru a bloca activitatea parlamentară, că chiulul parlamentar s-a desfăşurat suficient de mult în timp şi că este cazul să vină la activitatea de zi cu zi a Biroului şi a plenului Camerei Deputaţilor", a declarat Oltean, potrivit Mediafax.

Deputatul democrat-liberal a mai precizat că pe masa de lucru a Biroului Permanent se află un număr de aproximativ 140 de proiecte lege şi iniţiative legislative care trebuie să fie transmise la comisiile de specialitate pentru raport.

Marţi, deputaţii Opoziţiei au refuzat să participe la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, pe motiv că aceasta era condusă de către Roberta Anastase, iar la prezidiu se afla şi Sever Voinescu.

Deputaţii PNL şi PSD au părăsit, şi luni, plenul, fiind nemulţumiţi că lucrările sunt conduse de către Roberta Anastase.


×
Subiecte în articol: politic