x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şedinţă de urgenţă la PDL. Sever Voinescu spune că nu s-a discutat demisia Premierului, ci doar numele viitorului şef al diplomaţiei. Favorit: UNPR-istul Cristian Diaconescu

Şedinţă de urgenţă la PDL. Sever Voinescu spune că nu s-a discutat demisia Premierului, ci doar numele viitorului şef al diplomaţiei. Favorit: UNPR-istul Cristian Diaconescu

23 Ian 2012   •   18:19
Şedinţă de urgenţă la PDL. Sever Voinescu spune că nu s-a discutat demisia Premierului, ci doar numele viitorului  şef al diplomaţiei. Favorit: UNPR-istul Cristian Diaconescu

UPDATE 22:47 - Potrivit unor surse din interiorul PDL, propunerea partidului condus de Emil Boc pentru portofoliul Externelor este pre;edintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu.

UPDATE 21:41 - La sfarsitul sedintei, purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu a negat categoric posibilitatea demiterii premierului, spunand ca discutiile s-au concentrat ]n jurul numirii unui nou ministru de Externe.

"Ne vom consulta cu liderii Coalitiei, dupa care vom anunta numele inlocuitorului lui Teodor Baconschi. Public nu dau niciun nume, pentru ca nu ar fi corect.

Consultarea va avea loc foarte curand. Cel mai probabil marti va fi anuntat numele noului ministru de Externe.

Nu s-a discutat demisia domnului Boc. In structurile de conducere ale partidului nu au fost niciodata astfel de discutii.

PDL trebuie sa se gandeasca la o schimbare profunda. Este lectia pe care am primit-o de la cei care au iesit in strada."

Potrivit unor surse democrat-liberale citate de Antena 3, liderii PDL, intruniti intr-o sedinta de urgenta la sediul partidului, i-au cerut demisia premierului Emil Boc.

Sedinta a inceput in jurul orelor 20.00.

Conform surselor citate, liderii PDL sunt de parere ca demiterea lui Teodor Baconschi nu este o masura suficienta pentru a calma spiritele si ca este nevoie de o remaniere mai ampla a Executivului, care sa-l includa si pe actualul premier.

×