x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şedinţa pentru ridicarea imunităţii lui Laszlo Borbely, amânată din lipsă de cvorum

Şedinţa pentru ridicarea imunităţii lui Laszlo Borbely, amânată din lipsă de cvorum

24 Apr 2012   •   08:07
Şedinţa pentru ridicarea imunităţii lui Laszlo Borbely, amânată din lipsă de cvorum

UPDATE 14:36 - Sedinta Camerei Deputatilor a fost suspendata din lipsa cvorumului, inaintea votului final asupra cererii de incepere a urmaririi penale a lui Laszlo Borbely si a proiectelor cum ar fi impozitarea averilor mari sau transportul in regim de taxi.

Camera Deputatilor se pronunta, astazi, asupra cererii de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely.

Comisia juridica a dat, in urma cu doua saptamani, un aviz favorabil pentru inceperea procedurilor de urmarire penala impotriva lui Laszlo Borbely. Dintre cele zece voturi exprimate, sapte au fost "pentru" si trei "impotriva".

Fostul ministru al Mediului este cercetat pentru trafic de influenta. DNA a sesizat procurorul general sa solicite Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea avizului de urmarire penala fata de Laszlo Borbely, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere, in forma continuata.

Pe 5 aprilie, Laszlo Borbely a demisionat din functia de ministru al Mediului, iar interimatul a fost asigurat de premierul Ungureanu. "Nu mi-a cerut nimeni sa-mi dau demisia", a afirmat Laszlo Borbely, in prima sa aparitie televizata dupa demisia din functia de ministru al Mediului.



×