x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senator UDMR: Cred că în momentul de faţă este oportun să intrăm în coaliţia de guvernare

Senator UDMR: Cred că în momentul de faţă este oportun să intrăm în coaliţia de guvernare

27 Feb 2014   •   10:45
Senator UDMR: Cred că în momentul de faţă este oportun să intrăm în coaliţia de guvernare

Senatorul UDMR Barna Tanczos a susţine intrarea Uniunii la guvernare, întrucât consideră că este o oportunitate care trebuie exploatată.

'Eu sunt convins că orice decizie de genul acestea are şi avantaje şi poate să genereze şi dezavantaje. Însă, în momentul în care vorbim despre o formaţiune politică care are 5-6% în Parlamentul României, orice asemenea oportunitate, din punctul meu de vedere, trebuie exploatată. Nu suntem o formaţiune politică organizată pe anumite valori politice, să zic aşa, nu suntem de stânga sau de dreapta, suntem o Uniune în cadrul căreia avem şi social-democraţi şi creştin-democraţi şi liberali şi, din punctul acesta de vedere, nu cred că ar trebui să refuzăm o negociere privind guvernare sau intrarea la guvernare cu PSD', a afirmat Barna Tanczos, potrivit Agerpres.

El consideră că interesele comunităţii maghiare pot fi mai bine reprezentate dacă UDMR se află într-o coaliţie de guvernare, motiv pentru care va susţine acest lucru la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali, ce va avea loc sâmbătă la Târgu Mureş.

'Interesele comunităţii maghiare pot fi reprezentante mult mai eficient în cazul în care suntem membru într-o coaliţie de guvernare şi cred că în momentul de faţă este oportun să intrăm în această coaliţie de guvernare. (...) Sâmbătă, personal, voi susţine intrarea la guvernare', a conchis Barna Tanczos.

×