x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Soarta Coaliţiei, pe ultima sută de metri: Comitetul strategic al PSD, reunit la Senat

Soarta Coaliţiei, pe ultima sută de metri: Comitetul strategic al PSD, reunit la Senat

29 Sep 2009   •   00:00

Comitetul strategic de campanie al PSD se va reuni la Senat, la ora 11.30, pentru a analiza problema rămânerii sau nu la guvernare. În acest timp, democrat-liberalii se află în şedinţă la Palatul Victoria pentru a discuta problema remanierii ministrului social-democrat de Interne, Dan Nica. La întâlnire au participat Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Stănişoară şi Roberta Anastase.



Astăzi expiră termenul de 24 de ore acordat de premierul Emil Boc PSD, pentru nominalizarea unui înlocuitor al lui Dan Nica la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Comitetul Executiv al PSD a decis că îl susţine pe Nica şi a avertizat că, dacă acesta va fi revocat, miniştrii social-democraţi se vor retrage din Guvern. Liderul PSD Mircea Geoană i-a adresat premierului Emil Boc o scrisoare în care afirmă că argumentele pentru revocarea ministrului de Interne Dan Nica sunt inacceptabile, că era necesară o discuţie prealabilă în CSAT pe acest subiect şi că social-democraţii nu dau curs cererii de remaniere. (V.A.)

×
Subiecte în articol: basescu politic boc remaniere nica