x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE A fost găsit candidatul la Preşedinţia României dat dispărut joi după amiaza. Incredibil unde se afla

UPDATE A fost găsit candidatul la Preşedinţia României dat dispărut joi după amiaza. Incredibil unde se afla

08 Noi 2019   •   07:43
UPDATE A fost găsit candidatul la Preşedinţia României dat dispărut joi după amiaza. Incredibil unde se afla

A fost găsit Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, care ieri după-amiază a fost dat dispărut. Surse din anchetă susţin că bărbatul era la Putna, unde se dusese "să ia lumină", potrivit Observator.

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, dat dispărut ieri de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost găsit la Mănăstirea Putna.

"Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri (joi - n.r.), a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova şi nu a fost victima niciunei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal", a anunţat IPJ Cluj.
 

Stire initiala Candidatul la Preşedinţia României Ninel Peia este dat dispărut de Poliţie, după ce a plecat în cursul nopţii dintr-un hotel din Cluj-Napoca.


"În această după-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1,17 minute", informează IPJ Cluj.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: ninel peia