x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu, despre drona din Deltă: Nu e rolul meu să comentez acest lucru

Grindeanu, despre drona din Deltă: Nu e rolul meu să comentez acest lucru

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2023   •   14:45
Grindeanu, despre drona din Deltă: Nu e rolul meu să comentez acest lucru
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, fost premier, refuză să comenteze cazul bucăților de dronă din Deltă, afirmând că nu are competențe și nici nu este membru CSAT. „Eu cred că lucrurile au fost clarificate”, adaugă el.

„Nu e rolul meu să comentez acest lucru, avem un ministru al Apărării care a comentat și a spus ce are de spus, avem un prim-ministru și un președinte. Repet, ministrul Apărării Naționale a comunicat din acest punct de vedere, am văzut și comunicări din partea omnului președinte, eu cred că lucrurile au fost clarificate”, afirmă Sorin Grindeanu.

Jurnaliștii prezenți l-au întrebat care ar trebui să fie poziția României pe acest incident.

„Repet, nu am competențe și nu vreau să comentez atribuțiunile pe care le au alți colegi de-ai mei care sunt membri CSAT. Eu nu sunt membru CSAT, ceea ce a transmis ministrul Apărării și președintele eu cred că lămurește. Am văzut că e o anchetă în curs, lucrurile sunt în desfășurare, sunt convins că ministerul Apărării și celelalte componente ale statului care au atribuții din acest punct de vedere vor comunica”, încheie Grindeanu.

Mai multe resturi care ar putea să provină de la o dronă utilizată în războiul din Ucraina au fost găsite pe malul Dunării, în județul Tulcea.

Specialiștii trimiși de MApN în apropierea localității Plauru au ridicat probele care vor fi supuse unor expertize tehnice.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu drona Rusia Plaur