x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Grindeanu: Gabriela Firea are cele mai mari şanse de a reveni în fruntea Primăriei București!

Sorin Grindeanu: Gabriela Firea are cele mai mari şanse de a reveni în fruntea Primăriei București!

08 Aug 2022   •   11:41
Sorin Grindeanu: Gabriela Firea are cele mai mari şanse de a reveni în fruntea Primăriei București!

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat duminică că Gabriela Firea are cele mai mari şanse de a reveni la Primăria Capitalei.

"Eu cred că nemeritat a pierdut în 2020. Îşi doreşte, conform propriilor declaraţii, şi eu cred că în acest moment are cele mai mari şanse de a reveni în această postură, fie că e candidatură comună, fie că nu e candidatură comună", a declarat Grindeanu la Prima TV.

În schimb, despre o candidatură comună PSD-PNL la parlamentare, prim-vicepreşedintele PSD a declarat că el nu este un susţinător al unui astfel de proiect şi nici nu a auzit pe cineva care să susţină acest proiect.

"Nu este un proiect care să aibă viitor, şi mă explic. Totuşi, vorbim de cele mai puternice partide din România în ultimii 25 de ani. Eu cred că, pentru dreapta, PNL este definitoriu, pentru stânga, PSD. Avem această conjunctură în care s-a format această alianţă. Nu trebuie să ne depărtăm totuşi de propriile bazine electorale, cel de stânga, cel de dreapta, şi ca principale forţe pe aceste zone cred că trebuie să şi delimităm foarte bine lucrurile. Eu nu văd în acest moment acest proiect ca unul viabil, cel de a avea candidaturi comune la parlamentare (...) şi nici la prezidenţiale. Nu văd lucrul acesta", a transmis Sorin Grindenau.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu